Adatvédelmi hozzájárulás

Adatvédelmi hozzájárulás

Adatvédelmi hozzájárulás

2016. áprilisában az Európai Parlament új adatvédelmi szabályokat szavazott meg, amelyek egyik fontos célja a magánszemélyek online szolgáltatásokba vetett bizalmának megerősítése és amely szabályozások 2018. májusában léptek hatályba Magyarországon. A jövőben szeretnénk továbbra is megosztani Veled az innovációinkkal, akcióinkkal, eseményeinkkel kapcsolatos információkat, illetve szeretnénk hírt adni technikai tartalmakról (pl: árfolyamváltozás, raktár nyitvatartás, stb.), így ennek érdekében kérjük, töltsd ki az alábbiakban található hozzájáruló nyilatkozatot. 

HOZZÁJÁRULÁS

Ezúton hozzájárulok, hogy a Phoenix Contact Kft. (2040 Budaörs, Gyár u. 2.) a megadott elérhetőségemen információkat küldjön újdonságairól, termékhírekről, akciós ajánlatairól, eseményeiről, technikai információkról.

Az érdeklődési körödre vonatkozó adatokat annak érdekében kérjük, hogy kizárólag a Téged érdeklő információkat küldjük ki Neked és ne terheljünk olyan jellegű hírekkel, amelyekre nem tartasz igényt. Az érdeklődési körödre vonatkozó adatokat más célra nem használjuk. Ha az automatizált hírlevél összeállítással nem értesz egyet, javasoljuk, hogy jelöld be valamennyi témakört.

A névnapod hónapjára és napjára vonatkozó adatokat kizárólag annak érdekében kérjük, hogy névnapodon üdvözletet, vagy különleges ajánlatot küldjünk Neked, az adatokat más célra nem használjuk.

A hírlevélre vonatkozó adatkezelés célja: gazdasági reklámot tartalmazó e-mail hírlevelek küldése a feliratkozók részére.

Az adatkezelés jogalapja: a feliratkozó személy hozzájárulása.

A kezelt adatok köre: dátum, időpont, e-mail cím, név és a hozzájárulás ténye.

Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig, illetve a hozzájárulás megadását követő 7 év. A hozzájárulást bármikor jogosult vagy visszavonni, ezt ezen a linken, illetve postai úton a Phoenix Contact Kft. 2040 Budaörs, Gyár u. 2. címén teheted meg.

A Phoenix Contact Kft. adatkezeléssel kapcsolatos információit itt érheted el.