Állásbörze

Állásbörze

Állásbörze

Ismerkedj meg velünk és karrier lehetőségeinkkel!

Találd meg a helyed az innováció világában és éld meg a változást!

Téged is inspirál, hogyan kelnek életre az innovációk, milyen hatással vannak az életünkre? Szeretnél egy piacvezető globális innovációs cég magyar képviseletén dolgozni, hogy Te is részese legyél a változásnak?
Akkor a Phoenix Contact Téged vár!

A Phoenix Contact egy 1923-ban alapított vállalkozás Németországban, ami mára már több mint 50 leányvállalattal rendelkező világ céggé nőtte ki magát, és automatizálásban és csatlakozás technikában globális piacvezető cég. Gyárainkban minden kontinensen a legkorszerűbb technológiával állítjuk elő saját fejlesztésű innovatív termékeinket. Az ipari automatizálás, az infrastruktúra, az épület installáció, az elektro-mobilitás és még számos terület használja fel termékeinket új generációs megoldásaikhoz. 

Lépj az ipari csatlakozás technika, ipari elektronika és automatizálás új korszákba a Phoenix Contact csapatával!


Mik várnak Rád nálunk?

Kihívások, ahol kellőképpen kamatoztathatod és továbbfejlesztheted tudásod és ehhez mi minden támogatást megadunk!

Inspiráló innovációs témák változatos technológiai megoldásokkal, és igényekkel a sorkapcsoktól a komplett gyárautomatizáláson keresztül a megújuló energia projektekig.

Családias közeg, ahol ismerjük és támogatjuk egymást, ahol fontos, hogy együtt húzzunk és közösen érjünk el eredményeket a hazai piacon, világelső nemzetközi háttérrel.

Közös elhatározáson, jó szándékon és őszinteségen alapuló vállalati kultúra.

A munka és magánélet egyensúlyának tiszteletben tartása

Vonzó juttatási csomag

 

Most lehetőséged van személyesen is találkozni Velünk, ismerjük meg egymást és beszélgessünk a jövőről!

Várunk Téged az Óbudai Egyetem által szervezett Állásbörzén 2019. október 16-án (1034 Budapest, Bécsi út 96/b.), vagy látogass el megújult karrier oldalunkra.

Alakítsuk együtt a jövőt!