Audi gyárlátogatás

Audi gyárlátogatás

Audi gyárlátogatás

 

A járműgyártás egyik hazai fellegvárába, az Audi Hungária győri telephelyére invitálunk Téged, ahol különleges szakmai élménytúra keretében kaphatsz bepillantást a legmodernebb technológiák gyakorlati alkalmazásába!
A gyártósori tervezők és üzemmérnökök választása a legkiválóbb eredmények elérése érdekében a Phoenix Contact termékeire esett az Audi magyarországi gyáregységében. Büszkék vagyunk rá, hogy jelenleg több ezer robot összehangolását saját gyártású PLC vezérlők biztosítják, valamint közel 200 db Safety vezérlő gondoskodik a zökkenőmentes üzemelésről.

 

Miért érdemes részt venni?

Az átfogó program során szemtanúja lehetsz annak, amint az óriási présgépek az acél és alumínium lemezeket szabják-vágják-formázzák a présutcában, melynek eredményeként egyes Audi modellek karosszériaelemei elkészülnek. Ezt követően megtekintheted a hegesztőrobotok lenyűgöző "táncát" a karosszériaüzem 85%-ban automatizált világában, megismerheted a különböző kötési technikákat és szemtanúja lehet annak, amint egy Audi gépjármű karosszériája felépül. Ezen felül bepillantást nyerhetsz a motorgyártás rejtelmeibe a világ legnagyobb motorgyárában. 

  • Hi-tech megoldások gyakorlati alkalmazása
  • Interaktív szakmai túravezetés
  • Meghívás egy közös ebédre a Phoenix Contact csoporttal


Időpont: 2019. február 8., péntek, 9.30-tól (Időtartam: 2 óra), ebéd: 12 órától

Helyszín: Győr, Audi Hungária út 1. -  AUDI Hungária Zrt. (Látogatói központ), ebéd: ETO Park Hotel

Jelentkezés: A gyárlátogatáson és ebéden való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A helyeket a regisztráció sorrendjében töltjük fel, de Innovátor műhely tagjaink a jelentkezés során elsőbbséget élveznek.

 

Jelentkezési határidő: 2019. január 15.

Jelentkezés Klubeseményre AUDI

A jelentkezési űrlap kitöltésével és elküldésével a jelentkező elfogadja a jelentkezés feltételeit, illetve hozzájárul, hogy a rendezvényen készült fotókat a Phoenix Contact Kft. felhasználja kommunikációs anyagaiban.

Jelen eseményünk nyitott, minden kedves Érdeklődőt szeretettel várunk az alábbi regisztrációs felület kitöltését követően!