Audi gyárlátogatás

Audi gyárlátogatás

Audi gyárlátogatás

klub esemény

Az Innovátor Műhely közösségünk leendő tagjai számára újra gyárlátogatást hirdetünk az AUDI Hungária Zrt. járműgyárába.

Amiért megéri itt lenni

Mint a folyamatos fejlesztések és korszerű technológiák elkötelezett vállalata egy különleges programra hívjuk tagjainkat!
Az Audi Hungária Zrt. győri telephelyén a Járműgyár megtekintésére lesz lehetőségünk.

A Phoenix Contact számára az autóipar egy igen fontos terület. Német anya cégünk kiemelt figyelmet fordít az autógyári igények kielégítésére, korszerű fejlesztéseink pedig hamar elnyerik a gyártósori tervezők illetve az üzemi mérnökök tetszését, így implementálásra is kerülnek a termelésben. Így történt ez a magyarországi Audi gyáregységében is, ahol a legutóbbi gyárfejlesztéskor a Phoenix Contact nyerte a lehetőséget a gyártósori automatizálás kivitelezésére. A karosszéria üzem kb. ezer robotjának az összehangolását több száz Phoenix Contact PLC végzi, a gépbiztonságról közel 200 db Phoenix Safety vezérlő gondoskodik, a megjelenítéseket szintén több száz darabos nagyságrendű Phoenix Contact gyártmányú ipari PC-k biztosítják. Ebbe a Hi-tech világba invitáljuk tagjainkat!

Látogass el velünk az Audi gyárba, a legkorszerűbb termékgyártás egyik hazai fellegvárába, ahol igazán érzékelhető válik a "State of the art" mibenléte. A program során a présüzemi és karosszéria üzemi folyamatokba szakmai vezetés mellett kaphatunk bepillantást.

A gyárlátogatásra első körben csak az Innovátor Műhely klubtagok jelentkezhetnek.

Látogatás részletei

Dátum 2017. november 10. - péntek
   
Kezdés 10:00 óra
   
Helyszín AUDI Hungária Motor Kft.
Látogatói központ (Főporta)
9027 Győr, Audi Hungária út 1. térkép
   
Időtartam 1,5 óra
   
Nyelv magyar

 

A látogatáson való részvétel díjmentes, viszont a résztvevők száma korlátozott, így a helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel! A jelentkezési határidő: október 31. kedd.

AUDI gyár

Jelentkezés

Csak klubtagoknak

A jelentkezési űrlap kitöltésével és elküldésével a jelentkező elfogadja a jelentkezés feltételeit, illetve hozzájárul, hogy a rendezvényen készült fotókat a Phoenix Contact Kft. felhasználja a kommunikációs anyagaiban.

Első körben csak az Innovátor műhely tagsági feltételeit teljesítő partnereink jelentkezéseit várjuk. Mindenki más jelentkezését a várólistára tudjuk fogadni. Egy cégtől maximum 2 fő jelentkezhet.

  

Vendéglátónk kérése

 

A gyárlátogatás során betartandó házirendre vonatkozó információk

  • A látogatás kezdete előtt 15 perccel szíveskedjenek megjelenni.
  • Amennyiben több, mint 15 perc késéssel érkezik a látogatásra, a Látogatói központ fenntartja jogát, hogy lemondja a látogatást.
  • Videófelvétel és fotó készítése az egész gyár területén szigorúan tilos. Fényképezőgépet és kamerás telefont a gyár területére bevinni tilos. Ezek elzárására értékmegörző szekrények állnak rendelkezésre.
  • Az AUDI HUNGARIA Zrt. fenntartja annak a jogát, hogy a gyárlátogatás idopontját, hosszát - a termelés folyamatos biztosítására való tekintettel - módosítsa, illetve a látogatást adott esetben lemondja. Ez által okozott kárért kártérítést nem vállalunk.
  • Minden látogatónak tisztában kell lennie azzal, hogy saját felelősségre látogatják a gyárat, ezért az Audi Hungaria nem felelős a látogatók által okozott károkért.
  • Alkohol és/vagy kábítószer hatása alatt lévő látogatók nem vehetnek részt a gyárlátogatáson, nem léphetnek be a gyár területére.
  • Gyermekek a gyárat 12 éves kor alatt nem látogathatják.
  • 18 év alatti gyermekek felnőtt kíséretében vehetnek részt a gyárlátogatáson.
  • Felhívjuk szívritmus szabályozóval rendelkező vendégeink figyelmét, hogy a gyárlátogatás egyes pontjain a berendezések elektromágneses mezeje zavarhatja a készülék működését.
  • A látogatói útvonal hossza mintegy 2 km, melyet a látogatók gyalog tesznek meg.

Audi logo