Inspirációk

Inspirációk

Inspirációk

újítóknak


Ez a gondolat inspirált bennünket, hogy a vérbeli innovátorok számára egy olyan közösséget indítsunk útjára, ahol tanulhatunk egymástól és az innovációk gyakorlati alkalmazását segíthetjük elő.

Innovátor Műhely kiadványunk minden évben a legfrissebb elérhető technológiai megoldásokat, valamint újszerű felhasználási lehetőségeket mutat be. Partnereink tapasztalatai, javaslatai mások számára is iránymutatóak lehetnek a fejlesztések során, ami új, hatékonyabb megoldásokhoz vezet. Weboldalunkon frissülő tartalommal várjuk az újítást kereső szakembereket, klub tagjaink számára pedig változatos programokat és egyedi ajánlatokat biztosítunk.

Innovátor Műhely magazin

A megjelenő témáknak egy közös metszete van, ez pedig az innováció. A benne található termékek, megoldások és alkalmazások összességére egy dolog biztosan elmondható: nem a hagyományos utat követik.

Minden esetben találunk kisebb, nagyobb hozzáadott értéket, ami egyedülállóvá teszi a bemutatott megoldásokat. A kiadványban részletes szakmai cikkeken keresztül ismerhetők meg a legfontosabb termékfejlesztési előnyök, illetve alkalmazásukkal kapcsolatos felhasználási ötletek.
Hiszünk benne, hogy az „Inspiring Innovations” mottónk nem csak egy kifejezés, de szemlélet, aminek jegyében szeretnénk inspirálni, motiválni és ösztönözni újító felfogású partnereinket. 

 

Legfrissebb magazin megtekintése - DIGITÁLIS ÚJ VILÁG (2019)

Korábbi magazinok megtekintése - DIGITÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ (2018)

 

Újságrendelés

Újságrendelés