Klubok

Klubok

Szervezeti és működési leírás

Mi az az Innovátor Műhely

Az Innovátor Műhely – röviden IM – egy olyan felhasználói közösség, ahol a Phoenix Contact Kft. a visszatérő vásárlói számára extra szolgáltatásokat, élményeket ajánl fel. Mivel a Phoenix Contact Kft. több technológiai területen rendelkezik innovációs vezető szereppel, ezért az IM a különböző területekhez kapcsolódva több szakértői klubot is működtet egy időben.

 

Alapelveink

A Phoenix Innovátor Műhelyt és klubjait a Phoenix Contact Kft működteti. Tagjai a Phoenix Contact Kft-nél történt direkt, vagy a szerződött kereskedő partnereinél történő ún. indirekt vásárlásaik alapján élvezhetnek olyan előnyöket, amelyekhez csak tagságuk révén juthatnak hozzá. Az előnyök a meghatározott feltételek teljesülése esetén automatikusan járnak a tagok számára, azok felhasználása nem jelent kötelezettséget, csak lehetőséget.

 

A tagság feltételei

Az Innovátor Műhely tagja az a természetes személy lehet, aki cége nevében saját felhasználásra bármely IM klub leírásában található feltételeknek megfelel, ezekből következik az, hogy jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság nem kaphat tagságot.

Amennyiben a vásárlás továbbértékesítés céljából történt, a tagsági viszony nem jön létre. Nem számít ebből a szempontból továbbértékesítésnek, amennyiben a termék egy berendezésbe beépül, és a berendezés kerül értékesítésre.

A tagsági viszony abban az esetben jön létre, ha a partner a feltételek teljesülése után a Phoenix Contact információi alapján az Innovátor Műhely weboldalán regisztrál. Mindazon partnereink, akik rendszeresen vásárolják a klubok termékeit bizonyos időközönként értesítést kapnak az addig megvásárolt készülékek számáról, így könnyen nyomon tudják követni, hogy a tagsághoz szükséges mennyiséget elérték-e már. A tagság önkéntes és kérésre bármikor megszüntethető.

Tagja lehet továbbá az Innovátor Műhelynek az a tervező, aki az általa készített kiviteli tervekben IM klubok termékeit használja. Tervezők esetében a tagsághoz az IM weboldalán található kapcsolat menüpont alatt jelentkezni kell, a projekt egyidejű megnevezése mellett.

Az IM tagjai elfogadják az IM alapelveit és feltételeit. A klubtagság a Phoenix Contact Kft jóváhagyása nélkül át nem ruházható.

 

Tagsági szintek

Mivel egyidőben több szakmai klub is működik, így amennyiben a tag több klubhoz tartozó innovatív terméket is vásárol a leírásban rögzített mennyiségben, úgy különböző tagsági szinteket érhet el, mely további, kiemelt előnyökkel társul.

 

A tagsággal járó előnyök

A IM tagok az www.innovatormuhely.hu oldalon értékes információkhoz juthatnak hozzá a termékekkel és alkalmazásukkal kapcsolatban. A WEB oldal bizonyos részei jelszóval védettek, a tagok a hozzáférést a tagság létesítésével egyidejűleg kapják meg. Itt értesülnek a megrendezésre kerülő klubeseményekről is, amelyeken exkluzívan csak tagok vehetnek részt meghívásos alapon. Ezen események rendszerint olyan szakmai rendezvények, ahol lehetőség van a tagoknak egymással találkozni, megismerkedni, szakmai tapasztalatot cserélni, ellátogatni olyan üzemekbe, ahol a legkorszerűbb technológiákat lehet szemügyre venni (pl. autógyár), illetve eljutni nemzetközi szakmai kiállításokra és a jövő technikájával, eszközeivel megismerkedni.

A tagok részesedhetnek olyan kizárólagos termékvásárlási kedvezményekben is, melyet a Phoenix Contact kizárólag az Innovátor Műhely tagjainak hirdet meg.

Amennyiben a tag hozzájárul, WEB lapunkon a tag cége, annak tevékenysége, projektje, alkalmazása megjelenítésre kerülhet.

A Phoenix Contact minden évben jelentős mennyiségű új fejlesztéssel rukkol elő a piacon. A tagok elsők között értesülhetnek a legújabb fejlesztésekről, sőt nekik van lehetőségük arra, hogy legelsőkként kipróbálják, teszteljék az újdonságokat. Ha tapasztalataikat, teszt eredményeiket, véleményüket, észrevételeiket, javaslataikat megosztják velünk, további előnyökhöz, ajándékokhoz juthatnak.

 

A tagság megszűnése

A tag a tagságát a Phoenix Contact Kft-hez intézett írásos nyilatkozatával bármikor megszüntetheti. Ezután a tag már nem veheti igénybe a próba lehetőségét, klub eseményeken való részvételt, valamint kedvezményes ajánlatokat. A WEB lap speciális tartalmaihoz hozzáférése törlésre kerül.

Phoenix Contact minden 18 hónap elteltével ellenőrzi, hogy a tagság feltételei fennállnak-e. Amennyiben nem a tagság megszűnhet. Megszűnik a klubtagság abban az esetben is, ha a klubtag (illetve annak cége) a tárgyévet plusz egy évet követően nem vásárolja egyik klub termékeit sem. Erről a Phoenix Contact Kft értesíti a tagját. A tag munkahely változtatása a tagságát nem befolyásolja amennyiben erről a tényről a Phoenix Contactot 60 napon belül értesíti.