Megfelelés a kötelező Almérői Törvénynek online szeminárium - 03.18.

Megfelelés a kötelező Almérői Törvénynek online szeminárium - 03.18.

Megfelelés a kötelező Almérői Törvénynek online szeminárium - 03.18.

Törvényi előírások és komplett megoldások

Csatlakozz rövid technikai szemináriumunkhoz, hogy megismerhesd, melyek lesznek a legelterjedtebb kötelező almérési módszerek!

Szakértőkből álló előadóink bemutatják a mérés-adatgyűjtés-megjelenítés-jelentés folyamatának legmegbízhatóbb formáit, illetve bemutatnak egy egyszerűen alkalmazható, pontos, átlátható ”csomag” megoldást is, mely tartalmaz mindent, a felméréstől, a kivitelezésen át, a legmodernebb szoftveres adatgyűjtésig, hogy Te már csak a „kötelező előnyöket” élvezhesd és feladataidat a lehető legrövidebb idő alatt és legprecízebben el tudd végezni.

Kinek ajánljuk szemináriumunkat?

energetikai szakreferenseknek,

végfelhasználóknak, akikre a törvényi előírás vonatkozik,

és mindenki másnak is, aki energiával, vagy energia-megtakarítási lehetőségekkel foglalkozni kíván.

...MERT az energiát addig pazaroljuk, amíg nem mérjük:)

Témák és előadók

1. A „kötelező almérő törvény” és annak potenciális előnyei

Előadó: Virga Gábor, Energetikai Auditor, Berg Energy (http://www.bergenergy.hu/fooldal)

A 2020.01.24-én hatályba lépő MEKH rendelettel, a szakreferensek alkalmazására kötelezett cégeknek a törvényi megfeleltetéssel egyetemben lehetősége nyílik arra is, hogy egy hatékony mérés adatgyűjtő rendszer alapjait tegyék le, mellyel közép és hosszútávon, akár a szakreferensük közreműködésével kiemelkedő energiahatékonysági beruházásokat, jelentős megtakarítási lehetőségeket, valamint rejtett veszteségeket tárjanak fel.

2. Az energiamérés eszközparkja

Előadó: Varga Zsolt,Termékmenedzser, Phoenix Contact (www.phoenixcontact.hu)

A Phoenix Contact az energiamérő műszerek és kiegészítőik gyártója és forgalmazója. Műszereink segítségével minden, a törvényi előírásoknak megfeleő mérési igényedet ki tudjuk elégíteni, ami egyrészt hozzájárul az új rendelet előírásaink teljesítéséhez és segít Neked az energiahatékonyság növelésében, költségeid csökkentésében. Az előadás során bemutatjuk ezen eszközök előnyeit és hogy hogyan lehet megbízható rendszert építeni ezen építőelemekből.

3. Hogyan lesz az adatokból a valóságot megbízhatóan tükröző, átlátható információ

Előadó: Baracskai Attila, Technológia Fejlesztési Igazgató, KONsys International (http://www.konsys.hu/almero)

A kötelező almérésekről szóló törvény megfeleltetésével járó változások indikálják az ezen feladatoknak megfelelő adatelemző- és megjelenítő szoftver igénybevételét. Szoftveres megoldásunk olyan eszközt ad a szakreferensek kezébe, mellyel könnyen hozzáférhetnek a szükséges adatokhoz és az egyszerűen, kezelhető felhasználói felületen létrehozhatják az ügyfeleik részére a kívánt kimutatásokat, riportokat. Legyen szó egy kisebb méretű Kft-ről, vagy akár egy ISO 50001-es energiairányítási rendszert bevezetni készülő multinacionális cégről, az energiafelhasználásuk pontos megismerése érdekében elengedhetetlen az adatok megbízható továbbítását, tárolását, elemzését lehetővé tevő szoftveres megoldás.

4. Biztonságos felhő?- Adatbiztonság támogatása a Microsoft Azure felhőszolgáltatáshoz

Előadó: Tóth Bálint, Sr. Partner Development Manager, Microsoft CEE HQ (https://azure.microsoft.com/hu-hu/overview/what-is-azure/)

Ismerd meg, hogy a Microsoft Azure Cloud, hogyan felel meg az alábbi 4 fő elvárásnak:

  • Biztonság: Annak biztosítása, hogy az ügyfél adataihoz illetéktelenek nem férnek hozzá.
  • Adatvédelem és kontrol: Az ügyfél tulajdona az adat, ami felett csak ő rendelkezhet.
  • Megfelelés: Törvényeknek, szabályozásoknak, nemzetközi szabványoknak való megfelelés.
  • Átláthatóság: Az ügyfél számára teljesen átlátható az adatainak a kezelése

Időpont és részvétel

ÚJ IDŐPONT!!! Az online szeminárium időpontja: 2020. március 25., 13 órától

Várható időtartam: 2 óra

Az online szeminárium platformja: Microsoft Teams, a belépéshez szükséges linket a regisztrációnál megadott email címre fogjuk küldeni.

A szemináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi felület kitöltésével lehetséges.

Megfelelés a kötelező "Almérő Törvénynek" szeminárium - Regisztráció

Kérlek, jelentkezésedet az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezd felénk. A későbbiekben ezen az email címen küldünk részedre további információkat.

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük.