Motorfelügyelet

Motorfelügyelet

Motorfelügyelet

kicsit másképp

A GÉPÉPÍTŐ ÉS GÉPGYÁRTÓ VÁLLALATOK AZ ÚJ ESZKÖZÖK LÉTREHOZÁSÁNÁL, VAGY FELÚJÍTÁSÁNÁL ÁLTALÁBAN A HAGYOMÁNYOS MÁGNESKAPCSOLÓS MOTORINDÍTÓK HASZNÁLATÁBAN GONDOLKODNAK. 

Partnercégünk a Profimaster Kft. egy projektjénél, amiben az Osztrák Szövetségi Vasútnak dolgoztak, első körben szintúgy a hagyományos módszerben gondolkodtak, azonban nem kellett sok meggyőzés, hogy álláspontjukat megváltoztatva egy újabb, korszerűbb rendszer mellett tegyék le voksukat.

A projektbe így kerültek bele a Contactron család elemei, mint például a motorindítók és motormanager eszközök, amelyek nagy elégedettséget váltottak ki a Profimaster kollégáinál.

Contracton

Motorvonat

 

 

Az elején azért félve mentünk bele a „kalandba”, de most már nyugodt szívvel mondhatom, hogy nem bántuk meg, sőt szívesen ajánljuk más, hasonlóan motorok vezérlésével foglalkozó vállalkozások számára is.

KOZMA SZABOLCS
tervezőmérnök

 

Mi is az

a Contractron?

 

Video ikon

 

A PHOENIX CONTACT CONTACTRON HIBRID MOTORINDÍTÓ TECHNOLÓGIÁJA
A ROBUSZTUS RELÉTECHNIKA ÉS A KOPÁSMENTES FÉLVEZETŐ-TECHNOLÓGIA MIKROPROCESSZOR VEZÉRELT KOMBINÁCIÓJA.

Kímélő kapcsolást tesz lehetővé, és jelentősen tehermentesíti a reléérintkezőket. Így a hibrid motorindítók élettartama akár 10-szer hosszabb, mint a tisztán mechanikus kapcsolókészülékeké.

Milyen előnyei vannak

a Contactron eszközök használatának?