Szervezeti és műkődési leírás

Szervezeti és műkődési leírás

Mi az az Innovátor Műhely

Az Innovátor Műhely – röviden IM – egy olyan felhasználói közösség, ahol a Phoenix Contact Kft. a visszatérő vásárlói számára extra szolgáltatásokat, élményeket ajánl fel. Mivel a Phoenix Contact Kft. több technológiai területen rendelkezik innovációs vezető szereppel, ezért az IM a különböző területekhez kapcsolódva több szakértői klubot is működtet egy időben.

 

Alapelveink

A Phoenix Innovátor Műhelyt és klubjait a Phoenix Contact Kft működteti. Tagjai a Phoenix Contact Kft-nél történt direkt, vagy a szerződött kereskedő partnereinél történő ún. indirekt vásárlásaik alapján élvezhetnek olyan előnyöket, amelyekhez csak tagságuk révén juthatnak hozzá. Az előnyök a meghatározott feltételek teljesülése esetén automatikusan járnak a tagok számára, azok felhasználása nem jelent kötelezettséget, csak lehetőséget.

 

A tagság feltételei

Az Innovátor Műhely tagja az a természetes személy lehet, akinek cége bármely IM klub leírásában található feltételeknek megfelel, ezekből következik az, hogy jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság nem kaphat tagságot (csupán a jogot szerzi meg, hogy klubtagot delegálhasson). Egy vállalattól, akár több személy is kaphat klubtagságot.

Amennyiben a vásárlás továbbértékesítés céljából történt, a tagsági viszony nem jön létre. Nem számít ebből a szempontból továbbértékesítésnek, amennyiben a termék egy berendezésbe beépül, és a berendezés kerül értékesítésre.

A tagsági viszony abban az esetben jön létre, ha a partner a feltételek teljesülése után a Phoenix Contact információi alapján az Innovátor Műhely weboldalán regisztrál. Mindazon partnereink, akik rendszeresen vásárolják a klubok termékeit bizonyos időközönként értesítést kapnak az addig megvásárolt készülékek számáról, így könnyen nyomon tudják követni, hogy a tagsághoz szükséges mennyiséget elérték-e már. A tagság önkéntes és kérésre bármikor megszüntethető.

Tagja lehet továbbá az Innovátor Műhelynek az a tervező, aki az általa készített kiviteli tervekben IM klubok termékeit használja. Tervezők esetében a tagsághoz az IM weboldalán található kapcsolat menüpont alatt jelentkezni kell, a projekt egyidejű megnevezése mellett.

Az IM tagjai elfogadják az IM alapelveit és feltételeit. A klubtagság a Phoenix Contact Kft jóváhagyása nélkül át nem ruházható.

 

Tagsági szintek

Mivel egyidőben több szakmai klub is működik, így amennyiben a tag több klubhoz tartozó innovatív terméket is vásárol a leírásban rögzített mennyiségben, úgy különböző tagsági szinteket érhet el, mely további, kiemelt előnyökkel társulhat.

 

A tagsággal járó előnyök

A IM tagok az www.innovatormuhely.hu oldalon értékes információkhoz juthatnak hozzá a termékekkel és alkalmazásukkal kapcsolatban. A WEB oldal bizonyos részei jelszóval védettek, a tagok a hozzáférést a tagság létesítésével egyidejűleg kapják meg. Itt értesülnek a megrendezésre kerülő klubeseményekről is, amelyeken exkluzívan csak tagok vehetnek részt meghívásos alapon. Ezen események rendszerint olyan szakmai rendezvények, ahol lehetőség van a tagoknak egymással találkozni, megismerkedni, szakmai tapasztalatot cserélni, ellátogatni olyan üzemekbe, ahol a legkorszerűbb technológiákat lehet szemügyre venni (pl. autógyár), illetve eljutni nemzetközi szakmai kiállításokra és a jövő technikájával, eszközeivel megismerkedni.

A tagok részesedhetnek olyan kizárólagos termékvásárlási kedvezményekben is, melyet a Phoenix Contact kizárólag az Innovátor Műhely tagjainak hirdet meg.

Amennyiben a tag hozzájárul, WEB lapunkon a tag cége, annak tevékenysége, projektje, alkalmazása megjelenítésre kerülhet.

A Phoenix Contact minden évben jelentős mennyiségű új fejlesztéssel rukkol elő a piacon. A tagok elsők között értesülhetnek a legújabb fejlesztésekről, sőt nekik van lehetőségük arra, hogy legelsőkként kipróbálják, teszteljék az újdonságokat. Ha tapasztalataikat, teszt eredményeiket, véleményüket, észrevételeiket, javaslataikat megosztják velünk, további előnyökhöz, ajándékokhoz juthatnak.

 

A tagság megszűnése

A tag a tagságát a Phoenix Contact Kft-hez intézett írásos nyilatkozatával bármikor megszüntetheti. Ezután a tag már nem veheti igénybe a próba lehetőségét, klub eseményeken való részvételt, valamint kedvezményes ajánlatokat. A WEB lap speciális tartalmaihoz hozzáférése törlésre kerül.

Phoenix Contact minden 18 hónap elteltével ellenőrzi, hogy a tagság feltételei fennállnak-e. Amennyiben nem, a tagság megszűnhet. Megszűnik a klubtagság abban az esetben is, ha a klubtag (illetve annak cége) a tárgyévet plusz egy évet követően nem vásárolja egyik klub termékeit sem. Erről a Phoenix Contact Kft értesíti a tagját.