Tagság

Tagság

Tagság

Az Innovátor Műhely célja a legújabb technológiai fejlesztések gyakorlati alkalmazásának támogatása, így a tagság újító szemléletű fejlesztők, mérnökök, szakemberek számára ajánlott. Szakterületenként különböző klubok működnek, amelyek egyedi tartalmakkal, konzultációs lehetőségekkel és ajánlottakkal biztosítják tagjaiknak a legkorszerűbb megoldásokat, illetve fejlődési lehetőséget. A technológiai fejlesztések szinte napról napra új távlatokat nyitnak, ami komoly piaci előnyt jelenthet az újítók számára.
 

Szeretnéd tudni, hogy mit kell tegyél ahhoz, hogy Te is klubbtag legyél? Érdeklődj itt !
 

INNOVÁCIÓK

ÚJÍTÓKNAK

Szereted elsőként kipróbálni a legújabb technológiákat és trendeket? Büszke vagy rá, hogy mások előtt jársz a technika terén? Profitra váltanád tudásod a merészséged és a kezdeményezéseid révén?
Akkor Neked is itt a helyed az Innovátor Műhely tagjai közt. Itt olyan hozzád hasonló kollégákkal lehetsz együtt, akik nem csak elfogadják az újításokat, de keresik és alakítják is az innovációt.

Mi az az Innovátor Műhely?

Egy olyan szakmai felhasználói közösség, ahol minden az újdonságok körül forog. Tajgai szakmájukban elkötelezettek, minőségi alkalmazások iránt érdeklődnek, amivel élen járhatnak a piacon. Ismerik és rendszeresen használják a Phoenix Contact piacformáló termékeit. Cégünk a különböző technológiai területeken innovációs vezető szereplő, ezért az Innovátor Műhely keretében több szakértői klubot hoztunk és hozunk létre. Ezek célja, hogy a legújabb fejlesztések gyakorlati alkalmazását segítse, illetve a visszajelzések alapján tovább formálja a legkiválóbb használati eredmények érdekében.

 

 

Tagsággal járó előnyök

részvételi lehetőség a klub eseményein

  • gyárlátogatások
  • belföldi/külföldi szakmai kiállítások látogatása
  • szakmai képzések
  • szakértői konzultációk

legújabb innovációk tesztelési lehetősége

egyedi ajánlatok, kizárólag klubtagoknak

nyereményjátékokon való részvétel
 

Hogyan lehetek klubtag?

Kosár ikon

1.

Vásárolj az adott klub tagsági feltételeiben leírt mennyiségű, vagy értékű terméket (lásd Klubok menü)

Tagság ikon

2.

Amint eléred a belépéshez szükséges feltételeket, e-mail-ben értesítünk és elküldjük a regisztráció részleteit

Email ikon

3.

Az általunk küldött egyedi linken regisztrálj a leírtak alapján

Plusz ikon

+1

Használd a tagsággal járó előnyöket! 

  

KLUBOK