Hozzájárulás

2016. áprilisában az Európai Parlament új adatvédelmi szabályokat szavazott meg, amelyek egyik fontos célja a magánszemélyek online szolgáltatásokba vetett bizalmának megerősítése és amely szabályozások 2018. májusában lépnek hatályba Magyarországon. A jövőben szeretnénk csak az Önt érdeklő információkat megosztani Önnel, ennek érdekében kérjük, töltse ki az alábbiakban található hozzájáruló nyilatkozatot.

A hozzájárulást kitöltő Partnereink között 2018. áprilisáig, tehát 3 hónapon keresztül havi 1 darab napi bérletet sorsolunk ki a 2018. áprilisában, Budapesten megrendezésre kerülő Jégkorong Világbajnokságra, valamint hetente gazdára talál 2 darab jegy a Hadart Színház ezévi bármely előadására!*

Infokommunikációs akadálymentesítés, bemutatók országszerte, vígjátékok, zenés darabok, gyerek és ifjúsági előadások, elismert művészek, minőségi szórakoztatás. A HADART Színház 2011-ben kezdte meg működését az alapító Háda János színész-rendező művészeti vezetésével és előadásait Magyarországon egyedülállóan infokommunikációs akadálymentesítéssel állítja színpadra. A független Színház megalapításának célja az volt, hogy minél szélesebb rétegek felé kiterjessze a színházat, legyen szó siket és nagyothalló kisgyerekekről, vagy hátrányos helyzetű településeken élőkről. A Phoenix Contact egyetértve a Színház alapértékeivel és küldetésével évek óta komoly anyagi támogatást nyújt a Színház működtetéséhez.

HOZZÁJÁRULÁS

Ezúton hozzájárulok, hogy a Phoenix Contact Kft. (2040 Budaörs, Gyár u. 2.) a megadott elérhetőségeimen információkat szolgáltasson az alábbi témakör(ök)ben:

Az érdeklődési körödre vonatkozó adatokat annak érdekében kérjük, hogy kizárólag a Téged érdeklő információkat küldjük ki Neked és ne terheljünk olyan jellegű hírekkel, amelyekre nem tartasz igényt. Az érdeklődési körödre vonatkozó adatokat más célra nem használjuk. Ha az automatizált hírlevél összeállítással nem értesz egyet, javasoljuk, hogy jelöld be valamennyi témakört.

A névnapod hónapjára és napjára vonatkozó adatokat kizárólag annak érdekében kérjük, hogy névnapodon üdvözletet, vagy különleges ajánlatot küldjünk Neked, az adatokat más célra nem használjuk.

A hírlevélre vonatkozó adatkezelés célja: gazdasági reklámot tartalmazó e-mail hírlevelek küldése a feliratkozók részére.

Az adatkezelés jogalapja: a feliratkozó személy hozzájárulása.

A kezelt adatok köre: dátum, időpont, e-mail cím, név és a hozzájárulás ténye.

Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig, illetve a hozzájárulás megadását követő 7 év. A hozzájárulást bármikor jogosult vagy visszavonni, ezt ezen a linken, illetve postai úton a Phoenix Contact Kft. 2040 Budaörs, Gyár u. 2. címén teheted meg.

A Phoenix Contact Kft. adatkezeléssel kapcsolatos információit itt érheted el.

*NYEREMÉNYJÁTÉK LEÍRÁSA

Nyereményjátékunk időtartama: 2018. február 2. - április 13. A Nyereményjátékban minden olyan Partnerünk részt vesz, aki érvényes e-mail címmel ellátott Hozzájáruló nyilatkozatot tölt ki elektronikusan vagy nyomtatott formában a nyereményjáték időtartama alatt.

A Jégkorong Világbajnokság időpontja 2018. április 23-28., a kisorsolásra kerülő belépőjegy az adott napra szól, más napra nem beváltható és pénzre nem váltható. A sorsolás dátumai: 2018. március 1., április 2., április 13.

A Hadart Színházjegyek 2 főre szólnak és 2018-ban a Hadart Színház honlapján szereplő bármely előadásra beváltható, amennyiben az adott Előadásra még rendelkezésre állnak szabad jegyek. A sorsolások időpontja a nyereményjáték időtartama alatt minden hét péntek, 14 óra.

A Nyerteseket e-mail-ben értesítjük. Eddigi színházjegy nyerteseink: Szivós Gergő, Eisner Péter, Fuith András, Ilyés László. Gratulálunk!

A hivatalos Játékszabályzat elérhető itt